Waarom witte werkkleding van Woodfield Workwear?

Woodfield is al sinds 1974 specialist in witte werkkleding voor schilders en stukadoors. Met ons uitgebreide assortiment vinden wij altijd een passende oplossing voor u of uw bedrijf.

Witte werkkleding heeft een aantal voordelen. Zo kan gekleurde werkkleding ervoor zorgen dat er kleur weerkaatst wordt, wat invloed kan hebben op uw werkomgeving. Dit is bij witte bedrijfskleding niet het geval.

Benieuwd wat wij te bieden hebben op het gebied van witte werkkleding? Kom dan eens kijken bij een van onze vestigingen of neem contact met ons op via het contactformulier.

Woodfield Workwear Eindhoven witte kleding

Witte werkkleding bedrukken of borduren

Wilt u uw witte werkkleding met een logo laten bedrukken? Geen probleem. Wij kunnen een logo gemakkelijk op uw kleding bedrukken. Wij begrijpen dat werkkleding belangrijk is om een goed werkgeversmerk uit te stralen. Werkkleding geeft uw bedrijf niet alleen een professionele uitstraling, maar zorgt ook voor herkenbaarheid.

Naast de optie van uw werkkleding bedrukken bieden we u ook de optie aan om uw kleding te borduren. Onze medewerkers weten precies hoe ze jouw kleding het beste kunnen bedrukken, of borduren, voor het mooiste resultaat.

Meer weten over witte werkkleding van Woodfield Workwear?

Wilt u meer weten over onze witte bedrijfskleding? Bent u een schilder, stukadoor of heeft u een ander beroep waarvoor u kleding nodig heeft? Wij helpen u graag verder. Kom dan een keertje langs bij een van onze vestigingen, of neem vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 0413-754666 of via een mail naar: workwear@woodfield.nl. Naast witte werkkleding hebben wij ook veel andere soorten werkkleding, in andere kleuren. Ook deze kleding kunt u komen bekijken bij onze vestigingen.

Woodfield Workwear Eindhoven zijkant
Woodfield Workwear Nijmegen voorkant