Blåkläder

Bent u op zoek naar hoogwaardige en functionele werkkleding, handschoenen of werkschoenen? Of bent u op zoek naar een zwangerschapsbroek? Dan is het merk Blåkläder wellicht geschikt voor u. Blåkläder is een Zweeds A-merk en zij maken al meer dan 50 jaar kleding in hun eigen fabrieken. Door de jarenlange ervaring van het merk stellen ze hoge eisen aan: kwaliteit, functionaliteit en design. Zo geven ze bijvoorbeeld levenslange garantie op stiknaden.

Sinds 2017 is een groot gedeelte van de showroom van Woodfield ingericht met Blåkläder. Wij vinden de samenwerking fijn omdat het merk snel schakelt en veel ervaring heeft. Hierdoor weten ze waar ze over praten en denken ze mee over mogelijke oplossingen. Bij Woodfield is de kleding van Blåkläder verkrijgbaar in veel verschillende kleurstellingen en maten.

Blåkläder kopen bij Woodfield

Bent u nieuwsgierig geworden naar de producten van Blåkläder? Kom dan eens langs bij een van onze Workwear vestigingen. De meest verkochte producten bij Woodfield zijn onder andere de 1091 schildersbroek en de lichtgewicht winterjas 4890. Maar u kunt zeker ook voor andere Blåkläder producten bij ons terecht. In onze vestigingen staan onze professionals voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Zij gaan met u op zoek naar kleding die het best past bij uw werkzaamheden!