Puma Safety

Puma is een merk dat waarschijnlijk bij iedereen wel bekend is, maar kent u Puma Safety ook al? Dit is een onderdeel van Puma dat speciaal gericht is op het maken van werkschoenen. In 1980 hebben zij een start gemaakt met de productie van veiligheidsschoenen. Tot op de dag van vandaag zijn zij erg blij met deze beslissing. Inmiddels zijn zij namelijk uitgegroeid tot een van de meest succesvolste bedrijven in de werkschoenenbranche. Puma Safety werkt met twee merken: de originele Puma werkschoen en de Albatros werkschoen.

Overal waar arbeidsveiligheid een rol speelt, voelt Puma Safety zich goed. Door de jaren heen hebben zij veel ervaring opgebouwd en ze zijn momenteel voornamelijk bezig met het door ontwikkelen van hun producten. Tijdens de ontwikkeling staan twee zaken voorop: veiligheid en comfort. Men is continue bezig de producten naar een hoger veiligheid- en comfort level te brengen. Niet alleen bieden zij comfortabele werkschoenen aan, in het assortiment zijn ook meerdere werkschoenen met een moderne uitstraling opgenomen. Wij bij Woodfield vinden het erg prettig om met de Puma werkschoenen te werken. Voor ons bieden zij het complete pakket: veiligheid, comfort en uitstraling.

 

Puma Safety werkschoenen kopen bij Woodfield

Bent u benieuwd geworden naar de werkschoenen van Puma Safety? Kom dan eens een van onze Woodfield Workwear vestigingen bezoeken. Daar staan onze medewerkers voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de geschikte werkschoenen. Zij kunnen al uw vragen over de Puma Safety werkschoenen beantwoorden. Heeft u nu een vraag? Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag verder.