Mascot

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige werkkleding en werkschoenen? En dat allemaal van hetzelfde merk? Dan is Mascot wellicht het geschikte merk voor u. Mascot is een merk uit Denemarken en ontwikkelt, produceert en promoot werkkleding en werkschoenen. Het bedrijf kenmerkt zich door de diverse testfases en (na)controles ter opvolging van het productieproces. Op deze manier waarborgen ze de hoge kwaliteit van alle producten.

Mascot heeft een bewuste keuze gemaakt om volgens eigen zeggen ‘’niet de goedkoopste, maar wel de beste werkkleding te produceren’’. Hier is de cultuur van het bedrijf ook op gericht. Een flexibel en oplossingsgericht merk dat meedenkt met de klant.

Mascot kopen bij Woodfield Workwear

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag Mascot werkkleding of werkschoenen aanschaffen? Dan bent u van harte welkom bij één van onze Woodfield Workwear vestigingen. Onze medewerkers staan daar voor u klaar om u te adviseren over de juiste werkkleding en werkschoenen voor uw werkzaamheden. Natuurlijk kunt u ook uit één van de andere merken uit onze collecties kiezen. Bent u benieuwd naar al onze merken? Deze vindt u hier.