Werkkleding bedrukken en borduren

Wilt u uw werkkleding laten bedrukken en van logo laten voorzien? Ook dat kunnen wij bij Woodfield Workwear voor u verzorgen. Wij voorzien de werkkleding met het logo van uw bedrijf. Daarnaast passen we indien nodig uw logo zo aan zodat het logo gebruikt kan worden voor het bedrukken. Bij Woodfield begrijpen wij dat u de werkkleding van uw bedrijf graag wilt bedrukken met uw eigen kenmerk. Dit zorgt namelijk voor een professionele uitstraling en herkenbaarheid van uw bedrijf. Nadat u bij Woodfield Workwear uw kleding van logo heeft laten voorzien is er de mogelijkheid dat wij uw logo’s administreren. Hierdoor bespaart u veel tijd als u een volgende keer komt.

Naast de mogelijkheid tot het bedrukken van kleding bij Woodfield bieden wij ook de optie van borduren aan. Naar wens kunnen wij uw werkkleding namelijk ook borduren! Wij bedrukken en borduren de werkkleding in onze Workwearshop in Uden. De medewerkers in deze shop weten precies hoe zij uw werkkleding kunnen bedrukken en borduren voor het mooiste resultaat.

Bedrukken logo Woodfield

Meer weten over bedrukken en borduren bij Woodfield?

Wilt u meer weten over het bedrukken en borduren bij Woodfield? Dat begrijpen wij. Voor vragen kunt u contact opnemen via telefoon of via mail. U kunt ons op het telefoonnummer 0413-754666 bereiken en via een mail naar: workwear@woodfield.nl.

Daarnaast kunt u natuurlijk ook onze Woodfield Workwear vestiging in Uden bezoeken. Daar staan medewerkers voor u klaar die al uw vragen over het bedrukken en borduren kunnen beantwoorden!

Bedrukken logo Woodfield