Full service

Woodfield Workwear zorgt voor een volledige service: van A tot Z. Hiermee wordt u als zzp’er, ondernemer of medewerker binnen een bedrijf compleet ontzorgd. Zo kunnen wij met onze pasbus ervoor zorgen dat er op locatie kleding gepast kan worden, kunnen wij onze werkkleding bedrukken of borduren en zijn wij een onderdeel van de snelst schakelende groothandel.

Bij Woodfield Workwear hebben we een groot assortiment aan schoenen en andere comfortabele en modieuze werkkleding.

Woodfield Workwear Uden voorkant

Bedrukken/borduren

Uw werkkleding laten bedrukken en van een logo laten voorzien? Bij Woodfield Workwear kunnen we u daarmee helpen. Wij begrijpen dat werkkleding belangrijk is voor een professionele uitstraling en herkenbaarheid van uw bedrijf. Wij kunnen uw werkkleding bedrukken met een logo en kunnen dit administreren, waardoor het de volgende keer veel tijd scheelt. Daarnaast kunnen we logo’s zo aanpassen dat ze geschikt worden om te bedrukken.

Naast de mogelijkheid tot het bedrukken van kleding bij Woodfield bieden wij ook de optie van borduren aan. Naar wens kunnen wij uw werkkleding namelijk ook borduren! Wij bedrukken en borduren de werkkleding in onze Workwear shop in Uden. De medewerkers in deze shop weten precies hoe zij jouw werkkleding kunnen bedrukken en borduren voor het mooiste resultaat.

Wilt u meer weten over bedrukken of borduren?

Bedrukken logo Woodfield
Bedrukken logo Woodfield