WorkMan®

Bent u op zoek naar allround werkkleding die ook nog eens comfortabel zit? Dan is het merk WorkMan® wellicht geschikt voor u. De Workwear collectie is overzichtelijk en breed inzetbaar. Daarnaast combineren ze comfort en veiligheid om de ideale werkkleding op de markt te brengen. Workman® vindt het belangrijk om zich aan te passen aan veranderde eisen van klanten. Hierdoor worden de producten en collecties continue verbeterd.

Bij Woodfield werken wij graag samen met WorkMan®. Zij begrijpen dat een ‘’eigen identiteit’’ een wens kan zijn. Hiervoor heeft het merk dan ook diverse mogelijkheden in de collectie. Daarnaast heeft de kleding ook een uitstekende pasvorm met een passende prijs.

WorkMan® kopen bij Woodfield

Workman® kleding is verkrijgbaar bij onze Woodfield Workwear vestigingen. Bekijk onze vestigingenpagina om uw dichtstbijzijnde Woodfield Workwear vestiging te vinden. Hier staan onze medewerkers voor u klaar. Zij helpen u graag bij het vinden van werkkleding die het beste aansluit bij uw werkzaamheden. Zien we u binnenkort in een van onze vestigingen?