Woodfield Workwear Uden

Woodfield Workwear Uden werd in 2017 de eerste officiële werkkleding winkel van Woodfield. Inmiddels zijn dat er drie. Bekijk alle vestigingen hier. Woodfield Workwear Uden is ontstaan omdat bij Woodfield steeds meer vraag kwam naar professionele werkkleding.

Woodfield is een familiebedrijf dat al sinds 1974 vele schilders en stucadoors voorziet van de juiste producten, waaronder bijvoorbeeld witte schilders-kleding om het pakket voor de klant compleet te maken. Maar niet alleen bij schilders en stucadoors was de vraag naar werkkleding groot, ook andere professionals hadden interesse. Om deze reden is in 2017 de eerste Woodfield Workwear-shop in Uden opgericht!

Klanten Woodfield Workwear Uden

Woodfield Workwear Uden is opgericht om professionele werkkleding aan te bieden voor iedere professional. Of u nu schilder bent, in een fabriek werkt of in de bouw, Woodfield Workwear biedt veilige werkkleding voor uw werk. In de showroom van Woodfield Workwear Uden vindt u dan ook een divers aanbod van producten voor iedere professional.

Naast dat u voor uzelf kwalitatieve werkkleding kunt aanschaffen bij Woodfield Workwear kunt u ook als bedrijf bij ons terecht. U kunt uw hele team in een keer voorzien van werkkleding bij Woodfield Workwear Uden. Daarnaast kunnen wij ook onze erg handige pasbus inzetten, waarmee wij naar uw bedrijf of locatie kunnen komen!

Het assortiment van Woodfield Workwear Uden

In de showroom van Woodfield workwear Uden bieden wij zowel werkkleding als werkschoenen van kwalitatieve merken aan. In de showroom staan onze adviseurs voor u klaar om u te adviseren over de juiste werkkleding of werkschoenen passend bij uw wensen. U kunt bijvoorbeeld denken aan werkkleding van WorkMan® of Blåkläder. Daarbij kunt u meteen schoenen aanschaffen van onder andere Tentoes of Puma Safety. Hiermee kunt u veilig op de werkplaats verschijnen.

Zien wij u binnenkort in onze mooie Woodfield Workwear showroom? U kunt ons vinden op Loopkantstraat 26. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via telefoon op: 0413 75 46 66 of via email op: workwear@woodfield.nl. Weet u al precies wat u wilt bestellen? Bel/app of mail uw bestelling dan naar Woodfield Workwear Uden.

Adresgegevens:

Loopkantstraat 26 | 5405 AC Uden

E workwear@woodfield.nl
T 0413 75 46 66
M 06-36353447

Openingstijden

Maandag 08:00 tot 17:00
Dinsdag 08:00 tot 17:00
Woensdag 08:00 tot 17:00
Donderdag 08:00 tot 17:00
Vrijdag 08:00 tot 17:00

Let op: gewijzigde openingstijden vindt u op onze Facebook pagina.