Pasbus

Bent u al bekend met de pasbus van Woodfield Workwear? Wij vertellen u er graag meer over. Sinds 2020 is de pasbus van Woodfield op de weg te vinden. Met deze pasbus bezoeken wij u desgewenst op locatie om werkkleding en werkschoenen te passen. Is het lastig om met uw personeel naar een van onze vestigingen te komen? Dan is de pasbus de ideale manier om uw personeel werkkleding te laten passen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Pasbus Woodfield Workwear

Assortiment pasbus

Wij bieden een breed assortiment van werkkleding in de pasbus aan. Zo is de bus altijd gevuld met verschillende merken en verschillende maten. Het volgende assortiment is in de pasbus te vinden:

  • Werkschoenen
  • T-shirts en polo’s
  • (Polo)sweaters
  • Werkbroeken
  • Vesten en jassen

Heeft u een specifiek merk of kledingstuk dat u graag in de pasbus wilt bezichtigen? Bijvoorbeeld een  kledingstuk van Blåkläder of een werkschoen van Puma? Laat dit dan van tevoren weten aan een van onze medewerkers, dan zorgen wij dat dit product in de pasbus aanwezig is!

Meer weten over de pasbus?

Heeft u een vraag over de mogelijkheden van de pasbus? Neem dan contact met Woodfield Workwear op. Onze medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen. Voor vragen over de pasbus kunt u bellen naar 06-82162391 of mailen naar guido@woodfield.nl Wilt u werkkleding of werkschoenen liever in de winkel passen of kopen? Dat kan natuurlijk ook, kom dan naar een van onze Woodfield Workwear vestigingen.

Pasbus 2 personen