Veelgestelde vragen (FAQ)

Op deze pagina vindt u de veelgestelde vragen aan Woodfield Workwear. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden met plezier uw vragen.

Dit kan via een van de vestigingen van Woodfield. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Woodfield Workwear. Dit kan telefonisch of via e-mail.

We komen graag bij u langs op locatie, op een tijdstip dat alle medewerkers aanwezig zijn. Wel zo gemakkelijk! De pasbus kan naar wens van de klant gevuld worden met de juiste kleding en schoenen, vraag naar de mogelijkheden.

In onze Workwear shops is het mogelijk om het grootste gedeelte van het assortiment te bekijken, te voelen en te passen. Liever bij u op locatie? Maak dan een pas-afspraak.

Ruilen is mogelijk, met aangehecht prijskaartje en ongebruikt. Kleding voorzien van logo’s kunnen wij niet retour nemen. Neem contact op met de klantenservice van Woodfield Bedrijfskleding.

Natuurlijk is dat mogelijk! U bent altijd welkom in onze vestigingen en wordt vriendelijk geholpen door een van onze medewerkers. De koffie staat al klaar. De vestigingen zijn op maandag tot en met vrijdag geopend van 07:00 tot 17:00.

De producten die wij tonen op de website zijn slechts een klein gedeelte van het assortiment. Bent u benieuwd naar de gehele collectie of zoekt u iets specifieks? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze medewerkers.

De kosten voor het bedrukken en/of borduren van bedrijfskleding hangen van verschillende factoren af. Dit heeft te maken met het aantal kleuren, de grote van het logo en uiteraard de aantallen die u afneemt. Voor een precieze prijsindicatie kunt u het beste bellen met onze medewerkers voor een passende offerte.

Helaas bedrukt en borduurt Woodfield Workwear Bedrijfskleding geen aangeleverde kleding.

De minimale bestelhoeveelheid bedrijfskleding hangt af van het kledingmerk. Voor de minimale bestelhoeveelheid verzoeken wij u om contact op te nemen met de medewerkers van Woodfield Workwear.

Vervelend om te horen! Bel of mail met een medewerker van Woodfield Workwear en wij zullen dit probleem voor u oplossen.

De levertijd van bedrijfskleding kan verschillen van 1 tot 3 weken. Mits de kleding bij de leverancier leverbaar is. Neem voor de actuele levertijden contact op met één van onze medewerkers door te bellen of te mailen.

Dat is zeker mogelijk. Wij kunnen u helpen in een van onze showrooms in Uden, Nijmegen of Eindhoven daar zal een van onze medewerkers u verder helpen.