Ons assortiment

Welkom op de pagina van ons assortiment. Woodfield Workwear voorziet een groot assortiment aan werkkleding, werkschoenen en accessoires voor iedere professional. Onze kleding is mede door de 4-way stretch technologie zeer comfortabel te dragen en daarnaast erg modieus. Ook de werkschoenen in het assortiment zijn erg modieus en modern. Wij volgen alle nieuwe ontwikkelingen op de voet en zorgen ervoor dat onze shops altijd voorzien zijn van de nieuwste trends. Wij bieden bijvoorbeeld ook duurzame werkschoenen aan.

Onderstaand hebben wij een overzicht gemaakt van de merken die wij bij Woodfield Workwear aanbieden. Wij hebben onderscheid gemaakt in merken met voornamelijk werkkleding en merken met hoofdzakelijk werkschoenen. Klik op een merk voor meer informatie.

Heeft u een vraag over het assortiment? Neem dan contact met een van onze medewerkers op. Of kom langs in een van onze Woodfield Workwear vestigingen. Onze Workwear professionals staan daar voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u bent van harte welkom!

Werkkleding

Werkschoenen