Vestigingen Woodfield Workwear

Woodfield Workwear is in 2017 opgericht met een vestiging in Uden. Inmiddels zijn wij in enkele jaren tijd uitgegroeid naar 3 vestigingen: Eindhoven, Nijmegen en Uden. Bij Woodfield Workwear voorzien wij u van de juiste werkkleding, voor iedere klus. Klik op de vestiging naar keuze en u komt op een aparte pagina met informatie over de specifieke vestiging. Hier vindt u bijvoorbeeld informatie over het assortiment, contact- en adresgegevens.

Onze vestigingen:

Wie en waarom kiezen voor Woodfield Workwear?

Bij Woodfield Workwear kunt u terecht voor hoge kwaliteit werkkleding en -schoenen, voor iedere situatie en klus. Voor ons is elke klant koning, of u nu een particulier bent of een bedrijf heeft. Daarnaast bieden wij werkkleding voor diverse sectoren, zoals: landbouw, techniek, productie, transport, logistiek en bouw. Wij luisteren goed naar de wensen van onze klanten en zorgen dat u op de juiste manier word geholpen, met een passend outfit. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden de deur uit gaat want klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij beschikken in onze Workwear-shops over een uitgebreid assortiment aan topmerken waarmee wij u een totaalpakket kunnen aanbieden.

De vestigingen in Eindhoven, Nijmegen en Uden beschikken allemaal over een mooie showroom waar u de producten kunt passen. Wilt u uw (gehele) team voorzien van nieuwe werkkleding en is het lastig om in een vestiging af te spreken, dan biedt de pasbus ook mogelijkheden. Deze pasbus komt op locatie en uw medewerkers kunnen direct alles doorpassen. Hoe handig? Mocht u interesse hebben neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Woodfield

Naast de 3 Woodfield Workwear showrooms in Uden, Nijmegen en Eindhoven heeft Woodfield ook 6 vestigingen speciaal gericht op schilder en stucadoorsbenodigdheden. Deze 6 vestigingen kunt u vinden in: Den Bosch, Helmond, Oss, Roermond, Schijndel en Tilburg.