Tricorp

Tricorp is in 1993 opgericht onder de naam Tricorp Textiles B.V. Het doel van het bedrijf is om professionals te voorzien van werkkleding waarmee ze het beste uit hun werkdag kunnen halen. Het bedrijf richt zich op de professional, wat betekent dat de werkkleding geschikt is voor de meest uiteenlopende vakgebieden. Of u nu bijvoorbeeld één schilder, timmerman of hovenier bent, voor iedereen bieden ze juiste werkkleding aan.

Wat we bij Woodfield zo prettig vinden aan Tricorp is de diverse mogelijkheden die geboden worden. Naast het vervaardigen van werkkleding van hoge kwaliteit met de juiste uitstraling, bieden ze ook collecties aan in ruime maatseries, pasvormen en kleuren. Hierdoor hebben wij voor iedereen passende werkkleding in het assortiment

Tricorp werkleding kopen bij Woodfield

Bent u benieuwd geworden naar Tricorp? Bij Woodfield Workwear kunt u terecht voor een breed assortiment werkkleding en accessoires. Kom langs bij een van onze Woodfield Workwear vestigingen om het gehele assortiment te bekijken. In onze vestigingen staan onze medewerkers voor u klaar om vragen over de producten te beantwoorden. Zij kunnen u adviseren over werkkleding die past bij uw werkzaamheden.