Albatros

Bent u op zoek naar comfortabele werkschoenen? Dan bent u bij Albatros aan het juiste adres. Bij Albatros staat comfort namelijk op nummer één. Hierdoor staan de schoenen van dit merk dan ook hoog aangeschreven bij vele gebruikers. Albatros is een gerenommeerd Duits schoenmerk dat nauw samenwerkt met Puma Safety. De fabriek van Puma wordt dan ook gebruikt om de werkschoenen te produceren.

Wanneer voor Albatros kiezen? Albatros is de juiste keuze wanneer u op zoek bent naar een robuuste, veilige en comfortabele werkschoen met een juiste pasvorm. Er is bij dit merk goed nagedacht over de gebruiker. Dit kunt u terug zien in het feit dat de werkschoenen bijdragen aan een goede houding. Professionals geven vaak aan dat ze veel loopcomfort bij de werkschoenen van Albatros ervaren.

Albatros kopen bij Woodfield Workwear

Wilt u Albatros werkschoenen kopen? Dan bent u bij Woodfield Workwear helemaal aan het juiste adres. U kunt de werkschoenen namelijk kopen in al onze vestigingen. Benieuwd waar al onze vestigingen zitten? Bekijk het overzicht hier. Heeft u van tevoren een vraag over de werkschoenen of een andere vraag over ons assortiment? Neem dan contact met ons op wij beantwoorden graag uw vragen.