Santino

Ruim 25 jaar geleden is Santino gestart als een familiebedrijf. Met de juiste ambities zijn ze door de jaren heen uitgegroeid tot een organisatie met een internationaal netwerk. Santino heeft een eigen ontwerpstudio waar het merk haar eigen assortiment ontwerpt. Dit levert een belangrijke bijdrage die zorgt voor constant kwalitatief goede producten.

Waarom wij bij Woodfield Workwear graag met de producten van Santino werken? De producten zijn van goede kwaliteit en daarnaast hebben ze ook een ruime ervaring in de markt. En schakelen ze snel, dat werkt prettig.

Santino kopen bij Woodfield Workwear

Bent u benieuwd geworden naar de werkkleding van Santino? Aarzel dan niet langer en kom langs bij een van de Woodfield Workwear vestigingen. U kunt onze vestigingen vinden in Eindhoven, Uden of Nijmegen. Heeft u een eigen bedrijf en wilt u liever dat wij naar u toe komen om uw werknemers aan te kleden? Bekijk dan de mogelijkheden van onze pasbus eens! Wij zien u graag een keer om de Santino producten te bekijken bij Woodfield Workwear!