TenToes Pro

TenToes Pro is een jong en ambitieus bedrijf, met meer dan 40 jaar kennis in huis. Comfort, milieuzorg en een casual design inspireren TenToes Pro al sinds de eerste dag. TenToes Pro produceert veiligheidsschoenen, die een combinatie zijn van technologie en functionele vereisten. Zo kunnen ze professionele klanten voorzien in al hun behoeften.

TenToes Pro heeft een team van jonge en creatieve ontwerpers, die gezorgd hebben voor veel verschillende schoenontwerpen. Dit maakt de schoenen niet alleen perfect voor de werkomgeving, maar ook erg fijn om te dragen.

TenToes Pro werkschoenen kopen bij Woodfield Workwear

Bent u benieuwd geworden naar de werkschoenen van TenToes Pro? Bij Woodfield Workwear kunt u terecht voor beide collecties: ‘’say no to plactic’’ en ‘’back to the future’’.Kom langs bij een van onze Woodfield Workwear vestigingen om de collecties te bekijken. In onze vestigingen staan onze workwear professionals voor u klaar om vragen over de werkschoenen te beantwoorden. Zij kunnen u alles vertellen over de verschillende mogelijkheden.