TenToes

TenToes werkschoenen is onderdeel van het bedrijf Lev Safety. Lev Safety is een jong en ambitieus bedrijf, maar heeft meer dan 40 jaar kennis in huis. Hierdoor weten ze goed wat in de tijd van nu past en hebben ze de juiste kennis om kwalitatieve werkschoenen te ontwikkelen. Ze leggen de lat hoog en dit is te merken.

Bij TenToes worden mooie maar zeker ook zeer functionele en vernieuwende safetysneakers aangeboden. De schoenen zijn erg gaaf, ze zijn niet alleen mooi maar ook nog eens milieuvriendelijk geproduceerd. Dit merk brengt diverse collecties uit, iedere collectie heeft weer andere bijzondere kenmerken.

TenToes werkschoenen kopen bij Woodfield Workwear

Bent u benieuwd geworden naar de werkschoenen van TenToes? Bij Woodfield Workwear kunt u terecht voor beide collecties: ‘’say no to plactic’’ en ‘’back to the future’’.Kom langs bij een van onze Woodfield Workwear vestigingen om de collecties te bekijken. In onze vestigingen staan onze workwear professionals voor u klaar om vragen over de werkschoenen te beantwoorden. Zij kunnen u alles vertellen over de verschillende mogelijkheden.